Försenat inlägg

Jomen tjena. Det här inlägget skulle publiceras i tisdags. Det tyckte tydligen inte Blogg.se. Suck aja, här är det iaf:


Oj viket långt uppehåll det blev sedan senaste inlägget. Aja, sånt händer. Livet har rullat på i vanlig stil. Semestern är slut för den här gången och jag har jobbat sedan den 30/12. Men i helgen är jag ledig wohooo fast bara från jobbet så det är lite sak samma.

Nyårsafton var en trevlig tillställning i egen regi. Mamma, Micke, Janette, Peter och Adriana kom och åt middag med oss på E-street. Var det något vi hade gott om så var det mat. Adriana hade gjort förrätten, svampfyllda krustader med kaviar och pepparrot (gudars så gott♥). Jag fixade varmrätten: stekt fläskfilé med sås, svamp & tomater, friterade strips och sallad. Till efterrätt hade mamma gjort lingonmousse och en pannacotta. Adriana hade gjort någonting som jag bara kan beskriva som mmmmmmmm!!! Det var grädde, kokade(?) äppelskivor, socker, citronskal(?) och säkert en hel massa mera grejer. Vansinnigt frächt var det iaf. Ska kanske nämna att Adriana jobbar som kock och har jobbat på två nobellmiddagar. Så det var lite mera avancerade grejer än vad jag brukar svänga ihop hehe. Sedan hade mamma även gjort en sockerkaka med lingon i. Den står fortfarande orörd i mitt skafferi. Men vänta bara till helgen :)

Det åts och dracks och skålades och pratades. Jättetrevligt! Peter och Adriana drog vidare till min mormor och morfar för att vaka in det nya året med dem och kvar blev vi andra. Vi väntade ut den värsta paltkoman i soffan framför tv:n, även om jag spenderade mesta tiden i köket och diskade. Såååå himla skönt att ha det gjort. När klockan började närma sig midnatt var jag redigt trött. Jag hade varit vaken sedan 04:50. Men jag höll mig vaken. Vi tittade på nyårsraketerna och önskade varandra gott nytt år. Ca 00:10 gick jag in och skyndade mig i sägng. Sen sov jag sött i fyra timmar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0