Namnamnam
Igår, rent tekniskt sett i förrgår, meckade jag ihop en vansinnigt smuffig maträtt. Det blev kycklingfilé med salami, fetaost, färsk basilika och soltorkade tomater. Man stekte kycklingen, skar itu den på mitten och lade i alla mumsigheterna mellan kycklingbitarna åsså in i ugnen.
Till det gjorde jag en varm sallad bestående av seleri, paprika, coktailtomater, röd lök, fetaost, bönor och spenat. Nu hittade jag ingen färsk spenat så det fick gå med fryst. I med allt i pannan och stek det ett tag.
Slutligen en liten yoghurtsås med tja, yoghurt och pressad vitlök. Det skulle ha varit chili i också men den hamnade aldrig i såsen. Det blev bra ändå.
Sallad in the makin'
Vansinnigt gott och mättande. Det här kommer jag helt klart att göra flera gånger :)
Till det gjorde jag en varm sallad bestående av seleri, paprika, coktailtomater, röd lök, fetaost, bönor och spenat. Nu hittade jag ingen färsk spenat så det fick gå med fryst. I med allt i pannan och stek det ett tag.
Slutligen en liten yoghurtsås med tja, yoghurt och pressad vitlök. Det skulle ha varit chili i också men den hamnade aldrig i såsen. Det blev bra ändå.
Sallad in the makin'
Vansinnigt gott och mättande. Det här kommer jag helt klart att göra flera gånger :)
Kommentarer
Trackback