Lördagsgodis
Vi brukar laga mat tillsammans på skiftet en gång var sjunde vecka. I lördags inföll den dagen.
Förrätt: Torskkinder
Varmrätt: Grillad kyckling med hemmagjord ratatouille och ris
Efterätt: Panacotta med bär och choklad
Ja ni ser vad vi är tvugna att pina i oss ;)
Behöver jag säga att det var gott? Det var premiär för min del på torskkinder. Över förväntan! Påminde lite om ett mellanting mellan mozzarella och kyckling till konsistensen faktiskt.
En helt vanlig lördagseftermiddag på jobbet :)
Förrätt: Torskkinder
Varmrätt: Grillad kyckling med hemmagjord ratatouille och ris
Efterätt: Panacotta med bär och choklad
Ja ni ser vad vi är tvugna att pina i oss ;)
Behöver jag säga att det var gott? Det var premiär för min del på torskkinder. Över förväntan! Påminde lite om ett mellanting mellan mozzarella och kyckling till konsistensen faktiskt.
En helt vanlig lördagseftermiddag på jobbet :)
Kommentarer
Trackback